Jak zpětně vidím realitní trh v roce 2022

Trh s nemovitostmi zažil poměrně turbulentní rok 2022. Celé to začalo ruskou invazí na Ukrajinu, kdy vzrostly ceny potravin, energií nebo pohonných hmot. Na horské dráze to bylo také s inflací, úrokovou sazbou hypoték, ale i s cenami nemovitostí. Pojďme se naposledy ohlédnout za realitním trhem v roce 2022.

Přečíst článek
Jak se mění realitní trh a ceny nemovitostí v roce 2022

Trh s nemovitostmi se letos neuvěřitelně změnil. Změny odstartovala ruská invaze na Ukrajinu, což zatřáslo s cenami potravin, pohonných hmot i energií. To se rovněž promítlo do úrokových sazeb hypoték a do stále rostoucí inflace. Pojďme si projít změny na realitním trhu kvartál po kvartálu a podívat se na výhledy po zbytek roku. Dozvíte se mimo jiné, zda má smysl při prodeji nemovitosti čekat nebo okamžitě jednat.

Přečíst článek
Kvartální setkání makléřů ve znamení osobních úspěchů

Dne 28. 4. jsem se zúčastnil pravidelného kvartálního setkání makléřů a asistentek, které proběhlo v hotelu Courtyard by Marriot v Plzni. Ze setkání jsem si kromě dobré nálady a zážitku odnesl také několik ocenění. Jaká to byla?

Přečíst článek
Shrnutí roku 2021 v realitách a plány do budoucna

Ačkoliv byl letošní rok v různých směrech opět všelijaký, realitní byznys stále patří k těm nejstabilnějším. To se potvrdilo i letos nejen obecně, ale i v rámci mých osobních statistik. Jaký byl rok 2021 a jaké mám plány do budoucna?

Přečíst článek

ODEBÍREJTE ČLÁNKY DO SVÉ SCHRÁNKY

Neředěné knowhow z mého blogu. Žádné nabídky ani jiné nesmysly neposílám.